Swedish Kart Festival, Jönköping – Andra plats!

Strålande sommar värme gav mycket fina förutsättningar på Axamo Ring utanför Jönköping.

Vi började dagen med att vara bland de snabbaste och satte 3:e bästa tid på tidkörningen och kvalen avlöpte fint med topp-placeringar. I förfinalen över 16 varv så var det en tuff kamp som jag till slut tog hem första platsen i.

Förhoppningen var att jag skulle kunna följa upp det fina resultatet i förfinalen även i finalen men motståndet blev för dagen lite för hårt och jag slutade på en kanon fin 2:a plats..!

– Otto, återigen ett toppen resultat vilket visar att vi verkligen har bra fart förtillfället. Nu ser jag verkligen fram emot nästa helg då Viking Trophy körs i Lidköping och hoppas på att vi kan vara med och utmana om topp placeringar igen.

Mer bilder..