SKCC Finalerna, Växjö – Totalseger i SKCC!!

Avslutningsfinalerna i Sydsvenskan Kart Champion Cup 2010 (SKCC) Sveriges största karting serie avgjordes på Hagaslätts motorbana under torra och varma förhållanden.

Inför den avgörande tävlingen fanns det 3 möjliga vinnare av totalsegern i serien och jag hade goda förutsättningar då jag inför dagen ledde poängmässigt. Detta innebar pole position (första start ruta) i den inledande för-finalen vilket jag förvaltade mycket väl genom att ta en övertygande seger.

I finalen som gick över 16 varv hade jag riktigt bra fart i karten, kontrollerade hela loppet och kunde åter igen köra in som vinnare. Detta innebar seger i den sista deltävlingen och även totalseger i SKCC 2010 !!

– Otto, en viktig vinst idag men än viktigare att visa att vi kan hålla ihop en hel säsong och ta hem total segern i SKCC 2010. Jag kan bara framföra ett stort tacka till teamet Ward Racing för bra support.
Känns oerhört skönt att vårt hårda arbete har lönat sig 😉

Nästa helg kör vi första deltävlingen i WSK Master Serien i Italien
Mer bilder..