WSK, Siena Italien – Stenhårt motstånd

Redan på onsdagen och torsdag inleddes träningen på banan inför tävlingen som började på fredagen med tidskörning, kval och finaler kördes under lördag och söndag.
Det italienska vädret var verkligen på bästa humör och bjöd på sol och 30-35 grader varmt.
Motståndet var det absolut tuffaste man kan tänka sig och vi hittade inte riktigt rätt fart till tidkörningen vilket gjorde att jag hamnade en bit ner i resultat listan. Detta fick jag lida av i kvalen då jag var tvungen till att arbeta mig uppåt i varje körning i den stenhårda konkurrensen.
Totalt hamnade jag i mitten på resultat listan på en 40:e plats vilket får anses vara ett okey resultat med tanke på den erfarenhet vi har av de italienska förhållandena.

– Otto, tyvärr hade vi inte den sista farten som behövdes för att vara med och utmana de bästa denna gång. Vi kommer nu analysera vad det beror på och lösa problemet till nästa deltävling i WSK som går i Val Vibrata i slutet på september. Det positiva med denna tävling är att jag fått mer erfarenhet av att köra i stenhård konkurrens med flertal av de bästa i världen.

Om 2 veckor kör vi Göteborgs Stora Pris (GSP) på hemmaplan i Göteborg.