ROK Cup, Lonato Italien – vad säger man?

På den inledande träningen och på tidskörningen slet vi lite med att få fart på grejerna och efter lite analyserande så hittades felet som gjorde att motorn inte gått tillräckligt bra. När detta väl var åtgärdat till kvalen som kördes på torr bana så gick det som en dans. Jag startade på yttern på position 14 i samtliga kval och lyckades bra med att komma 5:a, 1:a, 5:a..!!

Kval resultaten gav en fin 5:e startposition i finalen och redan efter ett par varv så var jag upp i ledningen men tyvärr så var bakomvarande lite oförsiktig och tryckte av mig.
Detta resulterade i att när jag åter igen kom ut på banan var jag fyra, femma och jakten på tätpositionerna kunde återtas.
Efter ett par varv så var jag snabbt uppe på en fin andra plats igen men tyvärr så råkade ytterligare en oförsiktig förare gena lite mycket i sista kurvan på sista varvet och träffa mig rakt i sidan.

Detta gjorde att jag blev stående och i all denna kalabalik förändrades resultat listan kraftigt..!!

– Otto, jag gjorde allt perfekt och gick för seger i finalen men tyvärr så var det lite många incidenter som drabbade mig och det resulterade i att min 2:a plats i sista sväng 100 meter innan mål blev en 13:e plats.
Ännu mer trist att segraren diskades för att kört av mig under racet och en till diskades efter teknisk kontroll samt den sista incidenten på banan som totalt skakade om resultatlistan vilket innebar att de snabbaste inte vann…