WSK Castelletto Italien – 3:a total framgång!

Den tredje deltävlingen i WSK Master serien kördes i Castelletto i norra Italien med halv varmt och torrt väder.
Tyvärr började vi med en tidskörning som inte riktigt levde upp till kraven och fick endast 38:e placering, vilket innebar att vi fick ett rätt dåligt utgångsläge inför kvalen. I kvalen så var resultaten blandade, 2 bra kval (6:e & 7:e plats) och 2 kval längre ner i resultat listan efter lite “stökighet”.

Kval resultaten räckte till en 26:e startposition i förfinalen och denna förvaltade vi väl genom att köra upp till en fin 9:e plats!

I finalen över 10 varv på den 1250 meter långa banan startade vi på 9:e plats och fick en bra start och körde upp oss genom fältet till en kanonfin 3:e plats!

– Otto, en 3:e plats i denna internationella konkurrens med alla de bästa på plats är riktigt bra! Känns som vi tagit flera steg framåt efter varje tävling och nu föll bitarna på plats och jag hade fart för att vara med och utmana de bästa.. 😉

Nu väntar ytterligare någon tävling och sen planering inför nästa år!

HD Pic HD Pic..