WSK Nation Cup, La Conca Italien – Stabilt resultat.

Under blandade väder förhållande avgjordes WSK Nation Cup i La Conca i södra Italien och alla dem bästa var på plats.
Regn varvat med mulet väder gjorde förhållanden väldigt svåra och banan fick aldrig något riktigt bra fäste.
På tidskörningen som kördes i regn fick jag 18:e bästa tid. Ett okey utgångsläge inför de 4 kvalen som skulle köras.

I de fyra kvalen så gjorde jag bra resultat rakt igenom (plats 3, 11, 8, 6) vilket gav mig 15:e startruta i förfinalen. I förfinalen så gjorde jag en riktigt bra körning tyvärr lyckades jag inte köra upp mig mer än till 13:e plats vilket också var startposition i finalen.

I finalen körde jag riktigt bra men tyvärr saknade jag lite fart på rakorna vilket gjorde det svårt men jag kämpade till mig en fin 11:e plats.

-Otto, återigen så gör jag en kanonbra tävling med stabila resultat, tyvärr fick vi inte till det sista i karten denna helg vilket gjorde det svårt att utmana om pall placeringarna.