WSK Castelletto – Ingen lycka

På 7 Laghi, Castelletto kartbana några mil söder om Milano avgjordes den andra deltävlingen i WSK Master.
Strålande solsken och 20 grader varmt bjöd på absolut bästa förutsättningar.
Tyvärr så hade vi inte en bra helg utan slet med att få bra fart.
Tidsköringen gick så där vilket gjorde att jag straffades under kvalen vilka var riktigt struliga.

I förfinalen så fick jag en bra start men tyvärr snurrade en bil framför mig och tog med mig ut i gräset vilket gjorde att jag ramlade bakåt ordentligt i fältet. Tyvärr lyckades jag inte köra upp mig till en topp 17 placering för att gå till final.

-Otto, tyvärr så hade vi lite för mycket problem (otur) under kvalen och som grädde på moset så strulade det till sig i förfinalen. Nu har jag haft otur för ett helt år och nästa race kommer bli bäst 😉