Klippan Cup – Vinst direkt på hemmaplan

Klippan Cup tillhör en av de större prestige fyllda tävlingarna i Norden och avgjordes med 39 startande från Sverige, Norge och Finland i fint vårväder. I och med att detta är en av de få tävlingar som jag planerar att köra i Sverige under året så var förväntningarna höga på ett bra resultat.
På morgonens två träningar så kändes det bra och jag var snabbast av alla. Jag behöll min fart i tidkörningen som jag vann och de två efterföljande kvalen som kördes vann jag, vilket säkrade master position (”pole position”) i finalen.

I finalen över 20 varv så gjorde jag inga misstag utan hade bra kontroll på läget och segern var min!

– Otto, årets första tävling på hemma plan med höga förväntningar på att göra toppresultat visade sig bli min tävling rakt igenom. Jag var snabbast under dagen i alla pass som kördes och de kändes riktigt bra.. 😉

HD Pic