WSK ValVibrata, 4 hundradelar från pole!

På plats i Italien i strålande sommarväder och med mycket bra förutsättningar för att göra toppen resultat. Under den inledande träningen så kände jag mig mycket komfortabel med det nya chassiet från TopKart och jag presterade riktigt bra tider på banan.
Under fredagens 2 officiella träningar så visa det sig att jag var på rätt väg då jag var snabbast och tredje snabbast inför tidkörningen.

I tidkörningen som var delad på 3 grupper som sedan saxas så blev jag 4:a och missade 1:a platsen med 4 hundradelar. Tyvärr gav mig 4:e platsen ytter startposition i 3 av de fyra kvalen som kördes men det gick bra, trist dock att jag vann ett kval men blev straffad för ”lite” fortkörning I starten och fick betala med 6 sekunders tillägg 😉 Tyvärr så fick min fina resa inte fortsätta då jag var brutalt avkörd i starten i för-finalen av en medtävlande och avståndet blev för stort upp för att göra ett toppresultat.

– Otto, riktigt kul att få bra material att åka med och ändå roligare att vi presterade absoluta topptider hela tävlingen igenom. Ser verkligen framemot nästa tävling redan nu. Jag kan bara konstatera att jag i och med chassibytet fått bra förutsättningar för att vara med och utmana om pallplatserna framöver.
Länk till externa bilder