Viking Trophy, Rudskog Norge

En ny asfalterad Rudskogen bjöd på en underbar bana med blandat väder. Soligt och torrt under tidskörning och kvalen på lördagen och regn under söndagen.
Tidskörningen gav mig en 3:e bästa tid och i de tre kvalen som kördes så var jag totalt P3.
I förfinalen så small det ordentligt med ca 10 bilar inblandat i i starten och det blev rödflagg och ny start. Tyvärr så gick vi på fel lufttryck och jag körde in på en 4:e plats.

I finalen så hade vi rätt lufttryck men tyvärr så var det en lite väl optimistisk medtävlande som vände runt på mig och jag var sist på första varvet och jag fick börja om och jaga. Tyvärr räckte inte varven i finalen till mer än 5:e plats.

– Otto, i helgen har vi fått jobba lite med att få ut det optimala av chassit i vårt nordiska klimat. Helgen har varit givande och vi har hittat rätt tyvärr var det en incident i finalen som stoppade mig från det vi var här för.
Detta händer i racing ibland, det positiva är att vi vet att jag har farten som behövs även hemma med nya chassit.. 😉