WSK Master Siena Italien – P5 på tidskörning sen tekniskt problem

Tillbaks på en bana som vi varit och tävlat på ett par gånger tidigare. Mycket varmt men lite åskväder i luften.

På de officiella träningarna innan tidkörning visade det sig att vi återigen hade toppfart för att vara med i helgen och det stämde bra då jag körde till mig 5:e bästa tid på tidkörningen. Tyvärr innebar detta att jag hamnade i grupp E och blev tvingad till att starta ytterspår i alla kvalen.
Kvalen gick mycket bra och jag körde till mig en total 7:e plats efter kvalen. I förfinalen så startade jag 4:a och fick en kanonbra start och var 2:a i andra böj då jag drabbades av tekniska problem och blev stående.

– Otto, trist med tekniska problem, utredning får visa hur vi skall undvika detta framöver. Det mycket positiva var att vi återigen har toppfart och kan vara med och utmana om absoluta topp placeringarna.

Länk till externa bilder