Campionato Italiano, Viterbo Italien – 3:e plats

Under mycket varma förhållanden avgjordes den 3:e deltävlingen i Championato Italiano i Viterbo, 10 mil norr om Rom.

Under de inledande träningarna och på tidskörningen så hade vi inte riktigt hittat 100% rätt utan jag körde bara till mig en 11:e bästa tid. Detta gjorde att jag fick arbeta extra hårt i de efterföljande kvalen. Lyckligtvis hade vi återfått farten och jag lyckades kvala till en 6:e plats totalt.

I finalen1 som gick över 10 varv på den krävande Viterbo banan körde jag till mig en 3:e plats efter ett mycket tufft och tajt race.

– Otto, total succe´ efter lite stolpe ut på förra WSK tävlingen så kändes det riktigt välförtjänt att visa att jag hör hemma i absoluta internationella toppen. En 3:e plats i absolut hårdaste konkurrens i Internationell karting känns riktigt bra. Stort tack till Sined Motorsport teamet som gjort ett superbra jobb i helgen. Extra kul att teamet tog plats 1, 2 och 3.

Länk till externa bilderHD Pic