DMV Kerpen, Tyskland

 

Första deltävlingen i DMV Serien i Tyskland avgjordes i Kerpen och vi kan konstatera att våren har kommit mycket längre i Tyskland än hemma. T-shirt väder och klarblå himmel, med ett litet undantag för lördagen då det regnade lite.

 

Efter lite inledande tekniska problem och en dålig tidkörning fick jag börja jobba ordentligt. I den första finalen hade jag bra speed och blev P6. I den avslutande finalen där jag startade på yttern gjorde jag åter igen en bra start och var uppe på fjärde plats redan efter första varvet. Tyvärr var det en incident precis framför mig under andra varvet som jag blev lite otursaktigt blev indragen i men jag hade riktigt bra fart och kunde ändå köra upp mig till P9 när målflaggan föll.

 

– Otto, helgen började problemfyllt men teamets hårda arbete löste alla problem och jag är riktigt nöjd med den fart vi visade upp vilket hade räckt för att köra om segern.

 

Nästa tävling är första deltävlingen i DKJM (Tyska Mästerskapet) i Kerpen om 2 veckor.
Otto, DMV Kerpen 2012 photo by Kartsport.de

Otto, DMV Kerpen 2012 photo by Kartsport.de

Lite mer bilder från racet