Punktering och bil i sidan grusade planerna

Punktering och bil i sidan grusade planerna

STCC i skövde första racet för säsongen och så viktigt och vi kom mycket förberedda till detta men tyvärr så kunde vi inte förutse vilka problem som kunde uppstå På tidskvalet som ligger till grund till den start ordning som gäller i de två racen som skall köras får jag punktering och dessutom blir påkörd i sidan vilket resulterar i att min tid inte räcker till en framskjuten placering

Skövde flygplats är ingen permanent bana utan en tillfällig lösning och en bana med fåtal svängar och en raka på flera hundra meter Det vill säga inga stora tidsskillnader utan hundra och tiondelar skiljer mellan förarna, Detta gjorde det till en svår uppgift att försöka köra oss upp genom fältet med en startposition långt bak i fältet.

Otto, en P6 placering  är inte alls vad jag förväntat mig och tyvärr så drabbades jag hela helgen av det som hände under tidskvalet Jag får nu försöka se framemot nästa race och antagligen förlita mig på lite tur att jag inte drabbas av fler påkörningar

STCC Skövde. Foto: Jerry Karlgren

STCC Skövde. Foto: Jerry Karlgren