WSK Val Vibrata – Bra resultat efter problem

Val Vibrata som ligger cirka 20 mil öst om Rom i Italien bjöd på fina väderförhållanden.
Under den inledande träningen så presterade vi riktigt bra tider och det kändes riktigt bra!
I tidskörningen som gick i en regnskur så kvalade jag in som sjuttonde man, ett bra utgångsläge inför kvalen.

I de fyra kvalen körde jag riktigt bra och kvalade in på en 14:e plats vilket blev startposition i förfinalen.

I förfinalen så blev jag tyvärr påkörd i starten och fick bryta redan i första kurvan med tekniska problem, detta resulterade i sista startruta i finalen. Efter en bra start och mycket bra körning så slutade vi på en mycket fin 16:e plats i finalen.

-Otto, Jag är mycket nöjd med resultatet! Framför allt med tanke på det utgångsläge jag hade i från sista startruta i finalen efter problemen i förfinalen. Det känns riktigt bra nu då jag visat att jag har kapacitet att vara med och utmana om topp positionerna.

Om 2 veckor kör vi nästa deltävling i WSK i Casteletto och direkt därefter ROK Världsfinal i Garda.