Trofeo Andrea Margutti, Italien

På en av mina favoritbanor i Italien så värmde vi upp med ett race inför nästa helgs WSK deltävling.

Alla de bästa var på plats och jag kämpade på med en hyfsad tidkörning. Bra resultat i kvalen och en bra förfinal.

I finalen så gjorde jag en bra start och efter något varv så var jag up på en fin 3:e plats med en hyfsat stora lucka ner till de resterande. Då händer det som inte får hända..!
En bil långt ner i fältet som vi håller på att varva har fått tekniska problem och spillt ut massor av bensin på banan i en kurva strax innan mål. Tyvärr tappade jag allt fäste och snurrade av ner i lervällingen och när jag väl kommit ut på banan igen så var jag nästan sist

-Otto, vet inte riktigt hur jag skall kommentera detta men tyvärr så såg jag inte att det låg bensin på banan utan jag tappade plötsligt allt fäste och snurrade av.. Synd annars hade det slutat på pallen ;-(