Tillbaka starkt med dubbelseger på Kinnekulle Ring efter mega krasch

SSK seriens femte deltävling kördes på Kinnekulle Ring den 21-22 Augusti under riktigt fina förhållanden och strålande solsken hela helgen.

Drygt en månad efter förra tävlingen på Kinnekulle var Otto och Team Power@ tillbaka igen för att göra shakedown på bilen och testa igenom allt efter kraschen för drygt en månad sen. Farten fanns där och bilen och Otto fungerade bra redan från början av helgen.
På de två race som kördes gjorde Otto och teamet en riktigt stark insats och radade upp två förstaplatser efter mycket tuffa race.
-Otto, Det känns verkligen grymt bra att vara tillbaka efter kraschen och vara ute på banan igen efter allt arbete vi har lagt ned på bilen sen sist. Att dessutom komma tillbaka riktigt starka och raka upp två vinster känns fantastiskt inför STCC på Solvalla som avgörs 11-12 September, jag är grymt laddad inför det..!